2014-10-29 08:25:07• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Egyre tisztábban látja, hogyan építheti tovább a karrierjét

Napi horoszkóp október 29-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Az Uránusz hatóköréből lassan kilép a Merkúr, így ön is fellélegezhet. Lehetnek olyan meglátásai, amelyek valamilyen módon megváltoztatják életét. Energiaszintje viszonylag alacsony még, meditáljon, tartson önvizsgálatot vagy merítsen erőt abból, hogy másoknak segít. A Neptunusz fényszöge segíti abban, hogy jól rá tud hangolódni mások igényeire, és segíteni is szeretne nekik, amennyire csak tud.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Egyre tisztábban látja, hogyan építheti tovább a karrierjét, és hogyan közelítheti meg a céljait. Az, ami hozzásegíti, hogy minél többet tudjon felszínre hozni a tehetségéből, október 30. körül válik világossá. Ezt követően a Jupiter arra figyelmezteti, hogy figyeljen a családi vagyonra.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Három bolygó is van az elintéznivalók területén. A Mars az azonnali, sürgős megoldást igénylő dolgokat intézeti el ma önnel. Sok pénzt takaríthatna meg, és anyagi szempontból tökéletes biztonságban érezhetné magát, ha ezekben a napokban jobban odafigyelne a biztosítási és az adó ügyekre. Valóságos kényszert érez, hogy elutazzon valahová - rendelje meg a vonat- vagy repülőjegyeket, foglalja le a szállást!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Az Uránusz az ön horoszkópjában az egyik egészséget jelölő terület ura, és most azt jelzi, hogy egészségi állapota, és munkájával, hivatásával kapcsolatos kérdések kerülnek előtérbe. Az anyagi területen álló szerencsebolygó biztosítja afelől, hogy pénzügyei előnyösen alakulnak. Működjön együtt másokkal, használja ki kompromisszumkészségét, és valamennyi ügyfelével megtalálja majd a megfelelő hangot.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A Hold az ön horoszkópjának munkát jelző területéről indul. Ma nagyot léphet előre hivatásában. Rendkívüli módon hathat másokra. Egészsége kitűnő, maximum egy kis náthával kell számolnia. Munkabírása elsőrangú. A családját mutató területen bolygóhalmozódás van: a szülei nagyon várják már, hogy meglátogassa őket.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Az Ön uralkodó bolygója, a Merkúr végre előre halad, de kellemetlen kapcsolatban van a Holddal. Érzelmei és reakciói ma felülírhatják az ésszerű döntéseit, és kommunikációs zavarokat okozhatnak. Tudattalan impulzusok és múltbéli viselkedési szokások törhetnek ma felszínre, ami zavart kelt és nehézségeket gördít érzelmei kifejezésének útjába. Tegye fel a kérdést magának: vajon az, amit most gondol, vagy érez, valóban az ön saját gondolata és érzelme-e, vagy pusztán másoktól átvett „tantételek”, amelyekkel sosem azonosult igazán?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Az Ön uralkodó bolygója, a Vénusz, együtt áll a Nappal, és jól kapcsolódik hozzá. Ez a nap csupa jó dolgot ígér önnek, az önkifejezéséről és a kreativitásáról szól. Nincs más dolga, mint, hogy jól érezze magát. Egészsége kiváló, ne is terhelje magát semmivel, még sporttal sem! Fogékonyabbá válik a szerelemre. Használja a napot szórakozásra, kikapcsolódásra.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Bolygóhalmozódás van a Skorpió jegyében. Önnek áldott jó szíve van, és ma különösen érzi a késztetést, hogy segítsen másokon, nem várva ezért cserébe semmit. Ma álmodozhat, tervezgethet egy kicsit, mert, ha nekifog és dolgozni kezd az elképzelései megvalósításán, most komoly sikereket érhet el!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A legaktívabb most az ön 12. és 2. sorsterülete. Az előbbi azt súgja, törődjön többet egészségével, legfőképp mozogjon sokat. A második arra hívja fel a figyelmet, hogy pénzügyeiben van mit rendezni. Értékei, vagyoni helyzetének kérdései foglalkoztatják elsősorban, lehetőleg ne azonosuljon velük. Nem az számít, amit birtokol, hanem az, hogy mit tesz a megélhetésért. Pénzügyekben ne vitatkozzon másokkal!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A Mars a Bak jegyében áll, s ez hihetetlen sok energiával tölti fel. Legyen különösen óvatos és nagyon vigyázzon az egészségére. Duzzad az erőtől, és rengeteg dolgot képes lesz megvalósítani, különösen, ha hagyják önállóan dolgozni. Nem haragszik senkire, egyszerűen csak nincs kedve alkudozni még egy kicsit sem.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Az ön uralkodó bolygója és a Plútó még mindig rossz fényszögben állnak egymással. Haragos és csalódott – hogy mi ennek az oka, azt önmagában kell megkeresnie. Feltehetően, a múltjából előbukkanó árnyak befolyásolják - figyelje meg önmagát és cselekedeteit! Most nem alkalmas az idő a csapatmunkára, a barátai sem tudnak önnek segíteni, ezért dolgozzon egyedül, amennyire csak lehet, vagy segítsen ön másoknak.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Uralkodó bolygója, a Neptunusz, a legjobb sugárzásokat kapja a Naptól és a Vénusztól, s ez kiváló alkalom arra, hogy meditáljon, és elgondolkodjon az élete további alakulásán. Ha ért az okkultizmus valamelyik ágához, most tanácsot kérhet akár a tarot kártyától, akár a számoktól, akár a csillagoktól. Ön eddig sem szabott feltételeket, de most a Vénusz hatására különösen önzetlenné válik másokkal szemben. Ön az, aki meg tudja becsülni az emberi kapcsolatokat, fel tudja mérni ezek fontosságát.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: